Kyokushin karate

Kyokushin staat voor full-contact karate.
Karate Vereniging Kyoshi Kyokushin volgt de weg van Kyokushin door training van lichaam en geest als bijdrage aan de gemeenschap. Dit gebaseerd op Sosai Mas Oyama's Kyokushin gedachte

De aangesloten sportscholen zijn een vereniging die zich bezig houden met het Kyokushin Karate.
Iedere Shihan heeft als doel gesteld om een ieder die interesse heeft om karate te beoefenen, de kans te geven om op zijn of haar niveau deze sport te kunnen beoefenen.

Van jong tot oud, van mensen met een beperking tot getalenteerde .
Wel verwachten wij het doorzettingsvermogen, dat bij Kyokushin Karate hoort.

De naam van de Karate stijl die wij beoefenen is Kyokushin en staat bekend als de hardste karate stijl. Deze stijl werd in 1953 opgericht door de in 1994 overleden Mas Oyama die door zijn miljoenen volgelingen respectvol Sosai (oprichter van de stijl) werd genoemd.

Wij in Kyokushin doen niet aan discriminatie of zijn bevooroordeeld qua ras, nationaliteit, politiek, filosofie, godsdienst, sekse of leeftijd en accepteren dat iedereen gelijke rechten heeft. Ons uiteindelijke doel is Internationale vriendschap en wereldvrede.

Als vereniging proberen we open te staan voor nieuwe ideeën en organiseren we diverse activiteiten, zoals demo’s, (club) wedstrijden, gezellige avonden, buitentrainingen, een jeugdkamp.
Dit is slechts een greep uit de activiteiten die binnen onze vereniging plaatsvinden.

Adres Dojo: Gymzaal Merkelbachstraat 4, 3067 AL, Rotterdam Prins Alexander. Contact: Kyoshi Peter Voogt  06-57759405 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.